sofiaas

Rönn&Alrutz

          

hallå, snö o jävligt ute underfkingbart, eller inte! 
Men mina små solstrålar gjorde dagen mkt bättre, varit hos Isabelle i stort sett hela eftermiddagen o kom nyss hem. Imorse var jag på gymmet med bella i någon timme, ont i våra kroppar som vi hade gav vi upp ganska snabbt :-), imorgon ska jag träffa Astrid o strossa runt i staden med henne. Ha de fint. Puss.

sjukt ovärt runt sjön

      

sjuuuukt ovärt att ta sig runt sjön i äckligaste värdet, blöt från topp till tå :-) 

goddag kära vänner, idag har jag inte gjort något vettigt alls förutom sprungit runt sjön, men de va inte ens värt. Annars har jag bara slappat hela dagen och har tänkt fortsätta göra de till 6 då gymmet väntar på mig. Ha de fint i de fula vädret, puss. 

adidas

      

nya godingar jag fick med hem idag! 
Var o sjöng med Erica o Bellan imorse i öjabykyrka minnsan, gick väl helt okej ändå.. Åkte upp till grand med mamsen efter de o fick med min skorna ovan. Nu ska jag träna o sen får vi se vad som händer. Kram

påsklov

       

tjo! påsklov o grejer, kan inte klaga alls!! solen är framme o livet är kalas. Pappa kom med en iPhone till mig härom dagen o de var behövtligt, min förra var ju inte bäst direkt, ah some of you know. Idag o igår tränade vi på som fan ska ni veta, jag o bella var på gymmet i över 2 timmar igår och idag var jag där redan halv 10 och körde core + crossen ett tag! så sköööönt, nyss vandrat runt med Irma i mina områden o nu ska vi till sjön o fika<333 smell ya later.

23 03 15

    

        

hej kamrater! hoppas ni mår fint, själv har benhinneinflammation o tycker hela världen ska tycka jävligt synd om mig pga av de. 
Igår var jag med kära Eleni på grand en sväng o käkade osv. Har även hunnit med kvällspromenaden med Irma, min guldklimp. 
I fredags var jag hos Rönn med Linn o de blev en standard myskväll med bubbelbad, tacos o skräckis. Nu ska jag typ plugga..<33

U N D E R B A R T

          

sommar idag ju!!

HUR UNDERBART VÄDER har det inte varit idag, brände ärligt talat ansiktet mitt idag när jag solade lite! Annars har skolan varit kort o bra, slutade 11.20 och åkte direkt till gymmet ! jäääätteskönt, sprang även en sväng runt sjön, mh kom inte o tro att jag blivit värsta fitspo nu under tiden för NÄ. Men annars är de slut på läxorna för tillfället, hoppas de håller sig fram till påsklovet som är om en vecka ungefär... sommmmm jag längtar!! sen ska ni veta, sen går de riktigt fort till sommaren!!!! åhh. äh hörni, ska kolla lite serier n u sen sova.

1 månad sen

       

jaha, en månad sen sist :-) tänkte börja om på nytt (kanske,) vi får se..
Idag har jag iallfall firat min älskade Bellan som fyller 18 hela år, min stjärna de där! Ha de fint för nu ska jag sova. 

Upp