sofiaas

Göteborg

     

hej lovers! I helgen tog jag, erica, bellan o ida en tripp till göteborg! Vi hade verkligen jättekul. Vi besökte liseberg hela första dagen och senare den kvällen åt vi på restaurang och senare på natten återvände vi till vår stuga där vi övernattade! Dagen efter var det bara shopping shopping shopping. Vi käkade på Jensen's och sen rullade vi hemåt vid 4 tiden. Härlig helg må jag säga.

Är fruktansvärt trött idag, inte sovit  många timmar inatt och att börja dagen med dans vid 8 gjorde inte saken bättre. KRAM

äckelfriluftsdag2k15

               

hejjj! har varit med om världens jobbigaste dag med Erica och Isabelle haha, vi skulle vandra 2 mil med skolan i små grupper. Kan sammanfatta det lite kort.. har gått i lera tusen gånger om, krupit under taggtråd, varit inne på en bondgård, ute och gick på motorvägen, blivit biten av myror, vänner har stukat fötter, det har regnat hela dagen och slutade upp ensam i HP med 6 killar ifrån bygg, så vi tog sällskap tillsammans till stan och sen for jag hemmåt... helvete vad fel vi har gått idag!! Vi gick på 6 timmar och minst 3 mil, vill bara gråta när jag ser blåsorna under fötterna, kan inte ens gå ;) så det var sista gången jag var på friluftsdag minsann! 

Nu ska jag plugga lite psykologi och även engelska eftersom NP står på spel redan på torsdag, wish me good luck. KRAM

stole the show

     

hej nu är jag här igen, hoppas ni saknat mig. 

Vill börja med att säga att min fina Isabelle fyllt 18, pärlan föddes på valborg så självklart firade vi till det lite extra! Blev ju en helt okej kväll trots allt. Annars har jag bara tagit de lungt i helgen, träffade Irma igår,käkade lite pizza och umgicks innan hon stack på andra äventyr! 
Idag har jag återigen firat isabelle, herregud nu får de vara nog. Men deltog på hennes släktkalas med Linn som mitt sällskap, trevligt var de! Gott käk o fika fick vi. 
Senare rullare jag ut på gatorna med min far, jesus vad det gick!

mhhh.. just nu sitter vi några tjejer o bokar inför helgens planer, då vi ska hälsa på kära Göteborg!! Liseberg + övernattning + shopping står på listan, längtarrrrr!! KRAM.

Upp