sofiaas

50 shades of grey

  

ja jo, imorse uträdde jag ett o annat ärende på stan med min kära mor, efter de fikade vi på scores o de var jättemysigt ska ni veta.. Min mamma är verkligen världens bästa!
Sen fick jag och irma ett spontanryck o drog till condeco o senare vidare till bion, ja jo vi såg fifty shades of grey! Den var ju inte 10/10 direkt, man trodde ju den skulle va bättre, men aaja! Kom precis innanför dörren nu o tänkte kolla lite serier o sova, för er som bryr er! Puss

jaha nehe

         

jaha nehe, om man kanske skulle ta tag i detta en gång för alla?! har inte haft så mycket tid till bloggen på sistonde, har haft mycket i skolan och massa efter haha.. Men nu har jag minsann lov och kan äntligen börja andas igen :-) ja asså det har väl hänt en massa sen sist men orkar inte skriva de tyvärr :) men usch nej mitt liv är så enformigt, behöver något nytt, en upplevelse, något som händer nu liksom, behöver en förändring! I helgen var jag iallfall på en 18års fest me Irma o Isabelle! mh ja de var riktigt kul minsann, slocknade på tbg o dagen efter firade jag alla hjärtans dag med familjen, o senare spenderade jag kvällen hos Irma framför melodifestivalen...
 Igår hade jag en aloeveravisning o de var en hel den människor här och fick även en hel del sålt, så om Du är intresserad kan du ju slå en pling eller bara skriva. mmmmm.... Var även hos Rönn me Linn på kvällen o hade trevligt som vanligt, de trillade in lite folk senare men de var ju också kul. idag då, idag har jag varit hos Matilda en sväng o övat inför onsdag då vi ska sjunga lite.. har tränat ihjäl mig idag me så har värk i kroppen från topp till tå, skönt. jaha nehe nu ska jag kolla film,ah hörs puss. 

skidor oså

      
hejj, sitter på min samhällskunskap o tänkte skriva ett inlägg eftersom detta är så himla ointressant. Kan ju berätta att igår överlevde jag backarna trotsallt. Tog oss bara 30 min att komma ner för den men de var ju värt ;) det var kallt och snöigt, men ska inte klaga..! På kvällen sen hade jag dans o de var himlans roligt. Men backarna tog kol på mig och idag är jag mer eller mindre sjuk, så ska ta mitt pick o pack o dra mig hem till sängen, o spendera resten av dagen där. Hoppas ni är friska o krya mina kära. Puss  

 

aloevera

Vår kropp behöver komma i balans för att må som bäst. En balans mellan att äta och sova bra. En balans mellan vårt inre och yttre men även en balans mellan arbete, fritid och avkoppling. 
Känner du för en förändring såsom:
- rensa kroppen på slaggprodukter?
- kunna sova bättre?
- få i dig behov av näring och vitaminer?
- få mer energi?
Då är VITAL 5 ett paket just för dig. Om du känner dig trött, vill komma i form, ta hand om dig och din kropp eller veta mer om paketet är det bara att höra av sig till mig, här eller på facebook! För visst är väl en god hälsa till en bättre vardag ? ;) 

Kickstarten är en  9 dagars effektiv utrensning på gifter. Alla människor bär på 3-9 onödiga kilon av rena slaggprodukter som sitter lagrat i vårt fett. Detta gör att vi idag är så övergödda så att kyrkogårdarna får problem då vi inte förmultnar på samma sätt. Genom att göra en rensning på dessa så gör man en god investering i sin hälsa och tappar en del av dessa kilon. Forever Living erbjuder alla kunder 90 dagars kundgaranti dessutom! Tryggt om man vill testa på.  

grått

     

livet utanför är svart&vitt alltihop, minns knappt senast jag såg solen en heldag. herregud vad trött jag börjar bli... och blir deprimerad o sjuk så fort jag tänker på att det bara är början av februari?? usch vill ha vår nu, eller en utomlandsresa, om någon hjärtlig själ erbjuder sig att bjuda iväg mig är det bara att hojta till.

Annars är jag halvt sjuk efter helgen då jag spenderade timme efter timme vandrandes ute i snön.. men imorgon hörni, då ska JAG bege mig upp i backarna :-) ska åka skidor med skolan, herregud hur ska det ens gå.. var väl 10 år sen jag stod på skidor senast! men de ska väl gå de också!
Idag har jag varit o firat mina favoritpojkar på deras 5års dag, o de är med sjukt.. TIDEN GÅR FÖR FORT LÄGG AV hinner inte andas. En annan kul grej jag tänkte berätta är att jag ska börja sälja aloevera produkter, men det kommer i ett ensamt inlägg här nu, puss.

Upp